Genelec Habitare-messuilla 2024: Laadukas äänentoisto ja luonnonläheisyys huomion keskipisteessä

null Genelec Habitare-messuilla 2024: Laadukas äänentoisto ja luonnonläheisyys huomion keskipisteessä

Genelec Habitare-messuilla 2024: Laadukas äänentoisto ja luonnonläheisyys huomion keskipisteessä

Habitare Booth 2024
Habitare 2024 -messujen teema, ”Kerroksia/Layers,” antoi arvon kotien, tilojen ja esineiden kerroksellisuudelle sekä eletylle elämälle. Se muistutti muotoilun syklisyydestä, tyylien toistumisesta ja siitä, kuinka vanha ja uusi kulkevat rinnakkain.

Genelecin osasto oli toteutettu yhteistyössä Mareksoundin ja Konto Acousticsin kanssa. Tavoitteenamme oli luoda harmoninen tila, joka heijastaa brändimme ydintä: korkealaatuista äänentoistoa, designia ja kestävän kehityksen periaatteita. Osastomme yhtenäinen värimaailma ja luonnolliset elementit, kuten kuuset ja metsähenkinen ilme, saivat kiitosta messuvierailta, jotka pysähtyivät nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta, laadukkaasta äänestä sekä aisteja herättelevästä kuusten tuoksusta.

Osastollamme oli esillä laaja valikoima tuotteita niin koti- kuin ammattilaiskäyttöön. Home Audio -tuotteista mukana olivat G-sarjan aktiivikaiuttimet ja F-sarjan aktiivisubwooferit, ammattiaudiotuotteista The Ones -sarjan 8361A, sekä elegantti Smart IP -uutuus, riippuva 4436A-malli. Genelecin Smart IP -kaiuttimet, sekä alkuvuodesta lanseerattu, uudenlaista akustista suunnittelua edustava kompakti ja suorituskykyinen 3440 Smart IP -subwoofer vastasivat myös Habitare Pro Loungen äänentoistosta. Lisäksi varustimme Genelec Loungen huippuluokan äänentoistolla, jossa vieraat pääsivät nauttimaan upeista esiintyjistä, kuten DJ Slow, Heidi Beth ja Maustetytöt.

Habitare 2024 web image 7
The Ones -sarjan 8361A-studiomonitorit kuunteluhuoneessa.

Olimme tänä vuonna esillä myös Habitare Choice -alueella. Tämä alue nosti esiin yrityksiä, jotka edistävät vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, ja tarjosimme kävijöille mahdollisuuden tutustua tarkemmin Genelecin arvoihin sekä suunnittelu- ja valmistusperiaatteisiin.

Osastollamme tehdyn kyselyn perusteella vieraat arvostivat erityisesti osaston esteettisyyttä, tuotteiden selkeää esillepanoa sekä viihtyisää kuunteluhuonetta, jossa sai uppoutua ainutlaatuisiin äänielämyksiin. Kyselyyn vastanneet korostivat, että osastomme viesti onnistuneesti Genelecin arvoja ja brändiä: korkealaatuinen ääni, suomalainen perheyritys, kestävä kehitys, innovatiivisuus ja tyylikäs design nousivat tärkeimmiksi asioiksi.

Kiitämme kaikkia, jotka vierailitte osastollamme ja teitte Habitare 2024 -messuista ikimuistoisen tapahtuman. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia elämyksiä ja toivottavasti näemme taas ensi vuonna!

Habitare 2024 web image 6

Habitare 2024 web image 5

Habitare 2024 web image 4

Habitare 2024 web image 2

Uutisnostot